- Нисмо ми изгладили не знам какве односе, тај однос је годинама врло константан и мислим да га медији представљају другачијим него што јесте. Мој однос с бившом женом се своди на две ствари, тачније однос с мојом ћерком и спорове око мог стана и ту се ствари гладе. Гладе се судски, а самим тим се случај и решава - прича Иван Маринковић на самом почетку.

- Ја сам тај који је обавештаван о свему јер морам, функционише врло нормално. Слушао сам пре неки дан када је гостовала код Огњена, оно што је она изјавила када је однос Лене са Жељком у питању, ја не видим да је то баш тако. Она је рекла да прихвата сваку одлуку нашег детета, мислим да је врло скоро време да се Лена и Жељко упознају. Нисам причао са Леном о томе.

- Бићу конкретнији, верујем и знам да је то одлука моје ћерке, али с обзиром на то да је под животним утицајем мајке, негде је и њено мишљење грађено на темељима Гоциним.

Фото: Сарић С.

 

- Нисам неко ко ће да тера мак на конац, ја сам тај који је направио ту ствар, ја сам неко ко је добио дете из две везе, даће Бог да имам и треће и ја сам тај који мора да преузме одговорност. Ја сам ту стара чекалица - поручио је Иван, а онда одговорио да ли се чује са ћерком Леном.

- Имали смо кратак конктат, али се не чујемо. Људи који су гледали почетак "Задруге", то је ствар која већ траје и рекао сам да је то озбиљан процес ком не треба приступати неозбиљно. Гоца и ја смо се чули прекјуче, стигао је неки порез за стан који смо имали заједно, с којим ја реално немам више никакве везе и она ми је рекла: "Нема то везе с тобом". Све је потпуно нормално - закључио је Маринковић у емисији "Народ пита".

БОНУС ВИДЕО: