Proslavljeni fudbaler Peđa Mijatović se u društvu supruge Anete i ćerke Lole pojavio na gala događaju koji je organizovao Rafael Nadal. 

Foto: ATA images

 

 

Naime, španski teniser pokrenuo je lanac luksuznih hotela, a jedan od prvih je na Majorci na čijem se otvaranju pojavila porodica Mijatović.

Iako je na događaju bilo mnoštvo zvanica iz španskog i evropskog džet-seta, ćerka Peđe Mijatovića je svojim pojavljivanjem zasenila prisutne. 

Lepa Lola završila je Internacionalnu srednju školu u Madridu, a potom upisala biznis i pravo sa politikom i filozofijom na univerzitetu "ICADE".

Nakon predavanja ćerka Peđe Mijatovića iskoristila je priliku da sa roditeljima pođe na Majorku, a od njene lepote mnogima je zastao dah. 

Španski portal "Hola" navodi da Lola pored maternjeg, tečno govori još tri jezika - španski, engleski i francuski, ali i da je veoma zainteresovana za svet mode. 

- Volim da budem model i da budem ispred kamera, ali sam i strastvena za proces i strast iza svake fotografije - poručila je ona pomenuti medij prošle godine.

BONUS VIDEO: