Он је изјавио и да се каје што је икада преварио као да жали што је повредио своју супругу и тиме окончао брак, а све због везе са Мајом Маринковић.

Подсетимо, Марко и Маја Маринковић су ступили у љубавну везу током Задруге, која је трајала две године, а у међувремену се кошаркаш и развео.

- Мислим да ме можда воли и дан-данас. То јесте била највећа љубав, неке ствари су се одиграле како су се одиграле. Не постоји шанса да бих могла да опростим неке ствари које су урађене, па тако и он, с моје стране. Али, када бих бирала особу с којом бих се дружила и проводила време, то би био Јањуш - закључила је Маја у емисији "Амиџи шоу" током шесте сезоне.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Иначе, Маја и Јањуш су дефинитивно раскинули када је она после ријалитија сазнала да је у другом стању, те јој је он наводно послао новац за киретажу.

Јањуш се у медијима осим Маје није појављивао ни са једном девојком, а током учешћа у Задрузи је саветовао све да не варају јер се он опекао.

У неким моментима је Јањуш био у доброј комуникацији са Маринковићевом, али није било ближиих контаката јер је јасно рекао по уласку да жели да се помири са бившом супругом.

Фото: Инстаграм принтскрин/mali_janjus

 

Сада, након суперфинала шесте сезоне Јањуш је објавио снимак из кафане са Еном и додао срца. 

На снимку он њој пева, али му и она узвраћа песму Томе Здравковића "Да ли си ми веровала жено једина".

Будући да ова песма може описати њихову љубав, да ли је овим снимком Јањуш свима ставио до знања да је дошло до помирења остаје нам да сазнамо...

БОНУС ВИДЕО: