Гледаоци с нестрпљењем чекају нову сезону ријалитија. Овај ТВ формат ће се разликовати у односу на претходне сезоне, а награда за прво место је никад већа, чак 100.000 евра.

Водитељи претходних сезона су открили каква очекивања имају од Задруге у наредним месецима. Прва је свој суд дала Душица Јаковљевић. Водитељка је открила да и ове сезоне ријалити креће у септембру, што до сада није било јавно објављено.

- Моја очекивања када је реч о телевизији Пинк и када је реч о мом личном ангажмању су максимална. Знам да телевизија Пинк ништа не препушта случају и када објави да припрема нови пројекат и када објави промене у свом продукционом раду, ја знам да ће то бити онако како су рекли, и да су на то озбиљно спремни јер смо телевизија која не ради ништа на пола, нити објављујемо неспремни нове ствари, тако да очекујем да публика буде презадовољна и да кажу: "Ово смо чекали све време" и да смо надмашли све могуће Задруге - започела је Душица па додала:

Фото: АТА имагес

 

- О кастингу не бих, увек сам сва моја очекивања за кастинг препуштала продукцији која то ради најбоље. Видим да су сви јако задовољни, видим да је фантастична енергија на телевизији Пинк, видим да сви једва чекају тај септембар да то крене и да на томе итекако свакодневно раде без престанка, тако да знам да је пред нама врхунски пројекат који ће поново оборити све рекорде гледаности и да ћемо сви ми дати све од себе да то тако и буде. Ми смо некако на Пинку навикли да постављамо стандарде и да рушимо сопствене рекорде и да надмашимо сами себе, а рејтинизи показују да нико у томе не може да нас прати и да нам нико није чак ни близу и ја знам да ћемо направати најбољи пројекат до сада, свака карика у том ланцу функционише беспрекорно и апсолутно предано и посвећено. Иако јако мало знам о том пројекту, осећам ту енергију, покретачку и ту енергију успеха, енергију онога што нас заједно све води ка томе, да телевизија Пинк, као једна велика породица која функционише погледом, па чак и мислима, чак и док радимо и реализијемо сваку емисију, тако да сам сигурна да нас чека најбоља и најјача емисија до сада - закључила је Душица за "Пинк.рс".

БОНУС ВИДЕО: