Sestra Tanje Bošković njena je najveća podrška.

Iako je mlađa od glumice dve godine, Sanja je bila uz stariju sestru u najtežim životnim trenucima.

Foto: V. Danilov

 

 

NJih dve imaju sjajan odnos, zajedno su odrasle, učile da kuvaju, bile jedna uz drugu kad su stvarale porodicu, a tvrde da se nikada nisu posvađale, zbog čega ih je majka zadirkivala.

- Mama je jednom prilikom rekla: "Baš me nervirate što se nikada niste posvađale". Ne znam da li su svi takvi, ali nas dve jesmo – rekla je sestra Tanje Bošković jednom prilikom, na šta se glumica nadovezala, komentarišući red, rad i disciplinu koja je tokom odrastanja vladala u njihovom domu.

Foto: Jutjub printskrin/RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

 

 

- Uvek je svako znao svoj posao kada smo bile male. To je isto jako važno, da prosto što ona radi bolje uradi ona, a ono što ja radim bolje uradim ja. I to je fantastično, u kujini se to naročito vidi. Sanja pravi kolače najbolje na svetu, ne postoji uopšte neko ko pravi bolje. Neću onda da se petljam.

Za razliku od sestre koja je bila vičnija u pripremi slatkiša Tanja je uvek bolje znala sa šivaćom mašinom te je tako za tri sata osmislila Sanji matursku haljinu i sašila joj je. Anegdotu od toga dana prepričava Sanja kroz osmeh:

Foto: Jutjub printskrin/RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

 

 

- Na brzu brzinu sve pripremamo, dok se ja šminkam Tanja porubljuje dva puna kruga i puši cigaru. U jednom momentu vidim je kako umesto cigarete u usta stavlja iglu. To je bilo potpuno pomračenje mozga - ispričala je kroz smeh sestra Tanje Bošković, na šta se glumica nadovezala da su uvek zajedno sve brže završavale i da je sve u životu lakše jer je lepo kad imaš nekoga ko te voli bezuslovno, preneo je Story.

BONUS VIDEO: