Емина Јаховић проговорила је искрено о приватном животу, пословним плановима али и какве је потешкоће имала у сарадњи са једном колегиницом.

- Добро се осечам, снажно стојим са две ноге на земљу. Такорећи, жена која може да издржи доста тога - била је самоуверена певачица, а најавила свој нови сингл:

Фото: АТА имагес

 

- Излази ми сингл 19. јула,! То је нешто што сам радила за једним великим, светски признатим Ди Џејем. Урадила сам једну од најлепших песмама у својој каријери. Брза је и енергична, а опет емотивна.

Каже да је лакше сарађивати са људима у свету него код нас.

- Мислим да је са људима у свету лакше сарађивати. Ја сам супер за сарадњу, једино што сам перфекциониста. Кад ја пишем, онда волим много да се мешам - каже певачица и открива са којом је колегиницом имала највећи проблем у сарадњи.

- То се десило са Леном Ковачевић, за песму "Кафе, кафе", пошто је она хтела да промени цео текст. Неке ствари просто не иду. Она је мислила да је текст преоштар за њу. Ја сам онда рекла нека пишу, али ја не могу ту да се потпишем. Дарко ју је ипак натерао и она је отпевала тај текст и песма је постала велики хит. Тако да понекад ипак треба да послушате аутора.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".