Како је открио, нова "Задруга 7" имаће специјалан назив, али и никад богатији наградни фонд који износи чак 250.000 евра, што значи да је прва награда 100.000 евра, а друга, трећа и четврта 50.000 евра.

Продукција је као и сваке године припремила низ изненађења.

- Чувено имање у Шимановцима и Бела кућа ће изгледати потпуно другачије. Спремни су да скроз преуреде просторије и двориште, па ће публика и будући учесници бити и те како изненађени - започиње извор за домаће медије, те додаје:

- Све ће бити луксузније, а радови почињу већ ових дана, не би ли стигли да одраде све што су замислили до септембра, кад је заказан почетак емитовања. Раскошан намештај стиже са свих страна света, а челници увелико смишљају задатке који ће бити презентовани такмичарима чим уђу на имање.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Осим Миљане Кулић, која је наводно, ишла на разговор са челницима Пинка, ту је и друго познато риjалити име - Иван Драгић, који се добро показао у претходној сезони.

Кастинг ће се, иначе, радити пуна два месеца.

Фото: АТА имагес

 

 

- Жељко Митровић ће са својим тимом радити кастинге у наредних осам недеља. Само звучна имена ће бити у оптицају, а спремају се велика изненађења за јавност. По свему судећи, нико од дисквалификованих такмичара неће моћи да учествује, јер продукција жели максимално да санкционише бахато и насилничко понашање - наводио је раније извор за домаће медије.

- Већ у првим сатима по објављивању "Задруге 7", многи некадашњи ријалити учесници су почели да се јављају Митровићима. Они су на разне начине сугерисали и молили да их зовну у наредну сеону, а телефони нису престајали да им звоне. Може само да се претпостави како ће бити наредних дана и недеља, пометња је већ настала - додао је саговорник тада, преносе медији.

(Блиц/Србија данас)

БОНУС ВИДЕО: