Певачица Милица Павловић прокоментарисала је недавни фестивал у српској престоници, на којем су из публике флашама и чашама гађали њене колеге, па се дотакла и некадашњег сарадника Стјепана Јелицу Албина.

 

 

- Видела сам за гађање певача на фестивалу. Дно дна, неваспитање, срамота! Наша земља је богата предивном децом, то су људи који долазе и на моје наступе. Ми овде причамо о појединцима који мисле да је то ин, нешто што је потребно да постоји на друштвеним мрежама, ја сам ужаснута! Кад сам видела шта су урадили Војажу, Бресквици, страшно... Да је прошао и молер том сценом, нико није заслужио да га него гађа. Замислите да је неком избијено око, тад би тек рекли да је то катастрофа. Треба да постоји казна! Да им више никад не падне на памет да то ураде. Једном су погодили девојку у првом реду на мом наступу, можда је и мени та флаша била намењена, али су њу погодили, трг је неки био у питању. Одржала сам тад говор свима, то је страшно - казала је Милица Павловић.

Фото:АТА имагес

 

Певачица је потом открила да ли јој је некадашњи сарадњик Албино, са којим има дует "Шећеру", честитао на објављивању новог албума.


- Није ми честитао, а могао би! Сви знамо колико је тешко направити албум. Треба оправдати очекивања публике. Обрадовало би ме да ми честита! Ја, ево, њему честитам на свему што ради, све је то мени симпатично. Драго ми је да сам препознала његов таленат, ту песму сам могла да купим и отпевам сама. Хтела сам да скренем пажњу јавности на њега, он је преталентован. Ретко ко је познавао тад његов рад, хтела сам да му помогнем. Ја се надам да сам му помогла. Данас сигурно многи не би снимали дуете са њим да нису чули песму "Шећеру" - истакла је Милица.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".