Певач Амел Ћеман Ћемо прошао је кроз прави пакао када му се пре пар година здравствено стање озбиљно закомпликовало.

Од најобичнијег проблема на глутеусу, који се појавио 2020. године и температуре која га је пратила готово годину дана дошао је до стравичне дијагнозе.

- Имао сам инфекцију, апцес на глутеусу, који је изазвао неки вирус. То је био само бол. Све је изазвала мононуклеоза коју сам ја имао, а нисам ни знао да је имам. То је било предсептично стање. Све је било уредно, међутим када је доктор узео то да санира, мислио је да сам ја већ добио сепсу - рекао је тада Ћемо у емисији "Ординација" на РТС-у.

Фото: АТА Имагес

 

 

- Болело ме је грло, одем код лекара и узимам терапију за ангину. После тога одем код лекара и сазнам да имам кандиду од антибиотика, међутим остане ми на крајнику нешто као карфиол. Онда констатујем да је то изазвала мононуклеоза. Мени је предложено да то морам да отклоним, и првобитни налаз је био позитиван, али већ други налаза је био да су у питању малигне ћелије. Када ми је саопштено, ја сам то само чуо. Сео сам у ауто и нисам могао да кренем ни лево, ни десно и само сам почео да плачем. Тако сам стајао сат времена. Прва ствар је била да пошаљем поруку психолошкињи са молбом кад има први слободан термин да дођем. И прво сам то урадио и онда сам кренуо у акцију. Професор који ме је оперисао већ ме је проследио код свог колеге са онкологије. Моји родитељи ништа о овоме нису знали - испричао је он тада.

Певач је сада проговорио о здравственом проблему који је на сву срећу успео да реши.

– Богат сам што се тиче пријатеља, изградио сам пријатељства и много ми то значи. Чак сам и од породице крио здравствено стање јер нисам желео да их оптерећујем. Није ми било потребно да ме неко жали. Знао сам да ћу се изборити са проблемима. После сам отишао у једну емисију где сам све испричао, а то сам урадио како би подстакао људе да брину о здрављу и на време решавају проблеме – рекао је певач за Гранд.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".