Бивши супруг певачице Славице Ћуктераш, Влада Аврамов, наводно, саслушан је у полицији, након што га је она пријавила због претњи.

Бивши голман огласио се путем адвоката, те открио своју страну приче.

Подсетимо, медији су писали да је Аврамова саслушала полиција у станици у Новом Саду, па му је одређена мера забране приласка од 48 сати, без задржавања, док он наводи да за њим није била расписана потерница.

- У просторије ПУ Нови Сад приступио је са својим адвокатом добровољно у суботу 24. 06. 2023. године, те дао изјаву поводом поднете пријаве и уједно пријавио бившу супругу за упућене му претње и уцене. У овом тренутку никакав кривични поступак против Аврамов Владе није покренут. Такође, наводна жртва Славица Аврамов није доставила полицији никакве поруке које су претеће и увредљиве, нити поруке у ком јој Аврамов Влада прети да ће јој одузети дете - наводи се, између осталог, у саопштењу из адвокатског тима Владе Аврамова.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

 

- Аврамов Славици су дана 24. 06. 2023. године од стране ПУ Нови Сад, а по пријави Аврамов Владе, изречене хитне мере забране да контактира и прилази жртви насиља Аврамов Влади у трајању од 48 сати, које мере су продужене од стране Основног суда у Новом Саду дана 26. 06. 2023. године у трајању од 30 дана, рекао је тим.

Аврамов је боравио у Мађарској где ради као фудбалски тренер у тренутку када га је певачица пријавила.

Славица Ћуктераш је тада за домаће медије кратко рекла:

- Немам коментар. Нећу то коментарисати, не, не... Надам се да ме разумете.

(Србија Данас)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".