Nikolini se život promenio iz korena, a svakim danom se susreće sa problemima. Vidojeva ćerka iz prvog braka je tužila Nikolinu zbog toga što je oglasila da prodaje vilu u Hrvatskoj u kojoj je živela sa mužem. Zbog Mateine tužbe, prodaja je obustavljena, a Pišekova je imala nameru da je proda za 1.700.000 evra. Matea je tužila maćehu iz namere da dobije očevo nasledstvo. 

Kuća ne može biti prodata dok se spor ne završi, trenutna je odluka suda. 

Kada se otvori link na kom je postavljen oglas, piše sledeće: 

- Zabeležba, spor, tužba 26. oktobra 2022. potvrda, obaveštenje o zaprimljenom elektronskom podnesku u pravnoj stvari između tužiteljke maloletne Ristović Matee i tuženih Ristović Nikoline i maloletne Ristović Une Sofije, koji se vodi pred Opštinskim građanskim sudom u Zagrebu.

Voditeljka je javno izjavila da je u sudskim procesima sa članovima porodice preminulog Vidoja. 

- Jedan taj predmet presuđen je u moju korist, a drugi je još u procesu - kratko je rekla voditeljka u aprilu ove godine i dodala:

 

- Matei nikad nisam osporavala ništa, ali njihove ambicije su malo prevelike. Sad stvarno mogu reći da više nemam porodicu s te strane. Sve je u rukama pravde i pravosuđa. Imam vrlo konkretne dokaze o svemu, tako da ti ljudi imaju nepotrebne troškove. Sve ukupno je užasno i tendenciozno s njihove strane da me diskredituju i onemoguće, iako je vrlo jasno šta je po zakonu i šta kome pripada. Međutim, oni pokušavaju da se uguraju u moju svojinu i vlasništvo, a ako ne, onda barem da uspore što je moguće više čitav taj proces kako bi ja izgubila ekonomsku snagu i iscrpela se sudskim procesima što je moguće više. A trenutno imam minimalno osam aktivnih procesa, ako ne i više - rekla je Pišekova tada.

Miša Grof je pretio Nikolini da će obelodaniti dnevnike njenih ljubavnika. Voditeljka je izjavila da je njegove izjave puno ne dotiču: 

- Ne biste verovali koliko me to ne dotiče. Neko vantelesno iskustvo, kao da se događa drugom. Jao, kad bi svi samo znali koliko ja još stvari imam da kažem... Sve u svoje vreme, ako do toga ikada dođe - kazala je ona za hrvatsko izdanje Storija pre nekoliko dana.

Nikolina je na sudu i sa svekrom, kako su pisali domaći mediji, kako zbog klevete, tako i zbog toga što on navodno ne želi da da ona išta od imovine nasledi.

(Kurir)

BONUS VIDEO: