Након 17 година брака, пар који има ћерку Теу и сина Вука, зна да је смех најбољи савезник срећи и складу, те је многе изненадило када је водитељ недавно открио да је супруга Милана Калинића пролила море суза и то због друге жене.

Наиме, пре недељу дана новинарка и списатељица Весна Дедић промовисала је свој 16. по реду роман ‘Само тебе је вредело срести’. У прелепом престоничком амбијенту одржана је промоција на којој је угостила медије, пријатеље, колеге и сараднике, а програм је водио популарни Калинић.

Милан је открио како су романи Весне Дедић утицали на његов брак, али и како их доживљава његова супруга.

Фото: Н. Фифић

 

 

- Много волим Весну, а највећи је доказ то што сам овде, а не на утакмици - започео је Калинић и објаснио како је заправо схватио каква је Весна списатељица:

- Дубровник 2010. година, одвео сам моју жену на море, сами нас двоје. Све онако лепо, Дубровник, добра клопа, шетња, али Сандра сваки дан плаче на плажи. Ја питам: "Шта ти је?", а она наставља да грца и каже: "Па Весна".

Фото:АТА имагес

 

 

- Ја окренем Весну и питам шта то пише, рекох можда има неки лик који личи на мене? И ето, тако сам од Сандре сазнао да је Весна стварно сјајна и да она просто гута њене романе, све их је прочитала - рекао је Милан описујући како је Весна Дедић изазвала сузе код његове жене.

(Story)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".