Nakon 17 godina braka, par koji ima ćerku Teu i sina Vuka, zna da je smeh najbolji saveznik sreći i skladu, te je mnoge iznenadilo kada je voditelj nedavno otkrio da je supruga Milana Kalinića prolila more suza i to zbog druge žene.

Naime, pre nedelju dana novinarka i spisateljica Vesna Dedić promovisala je svoj 16. po redu roman ‘Samo tebe je vredelo sresti’. U prelepom prestoničkom ambijentu održana je promocija na kojoj je ugostila medije, prijatelje, kolege i saradnike, a program je vodio popularni Kalinić.

Milan je otkrio kako su romani Vesne Dedić uticali na njegov brak, ali i kako ih doživljava njegova supruga.

Foto: N. Fifić

 

 

- Mnogo volim Vesnu, a najveći je dokaz to što sam ovde, a ne na utakmici - započeo je Kalinić i objasnio kako je zapravo shvatio kakva je Vesna spisateljica:

- Dubrovnik 2010. godina, odveo sam moju ženu na more, sami nas dvoje. Sve onako lepo, Dubrovnik, dobra klopa, šetnja, ali Sandra svaki dan plače na plaži. Ja pitam: "Šta ti je?", a ona nastavlja da grca i kaže: "Pa Vesna".

Foto:ATA images

 

 

- Ja okrenem Vesnu i pitam šta to piše, rekoh možda ima neki lik koji liči na mene? I eto, tako sam od Sandre saznao da je Vesna stvarno sjajna i da ona prosto guta njene romane, sve ih je pročitala - rekao je Milan opisujući kako je Vesna Dedić izazvala suze kod njegove žene.

(Story)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".