Након вишемесечне борбе, 24 кандидата претходне ноћи дало је све од себе да се пласира у финале у коме ће се водити трка за нову „Звезду Гранда“, а њих 17 успело је да одушеви жири и докаже да су баш они заслужили да се боре у последњој рунди.

Иако су за улазак у сам финиш такмичења одлучивале нијансе, поједини су имали срећу да олако опчине стручни жири, а седми глас Саше Поповића био је финални за директан пролазак.

То је у првој пошло за руком Мартини Јозиновић која је прва обезбедила себи место у суперфиналу, а убрзо затим у завршницу такмичења отишла је и Маја Јевтић као прва трудница икада која ће се борити за ласкаву титулу.

Фото: ТВ Прва принтскрин

 

 

Право изненађење догодило се након дуела између Џенана Ракића и Драгана Ђурића када је Саша Поповић донео одлуку да их обојицу пошаље у велико финале, а иста судбина задесила је и Нејаза Рамчевског и Петра Булатовића.

Радост и узбуђење није крила ни Ксенија Тану која је својим енергичним наступом подигла цео студио на ноге због чега је Саша без размишљања дао седми глас.

Након 12 фантастичних дуела, чак 17 кандидата завршило је у баражу из ког се њих 10 изборило за финале, а то су: Санела Хасић, Славица Ангелова, Лидија Матић, Ненад Костов, Игор Кнежевић, Милан Букилић, Ивона Дамјановић, Семир Џанковић, Амна Јусић, Хамза Гушић.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".