Песма „Сиктер" направила је праву пометњу на музичкој сцени, а од тада је њена каријера кренула узлазном путањом. Осим у дискотекама и клубовима, Зорана наступа често и на приватним весељима, а неретко се дешава да снимци са таквих прослава заврше на друштвеним мрежама.

Foto:Printskrin/Tiktok

 

Тако се сада појавио снимак са једног весеља, а свима је за око запао бакшиш, односно сума новца коју је певачица добила за током наступа.

Она је уз пратњу оркестра извела микс народних песама, а гости су се почастили новцем

 Испод видеа су се само низали коментари, а многи су мишљања да је Зорана управо нова краљца бакшиша.

-Браво, лутко, каква екипа, лудило, ма ти си нова краљица бакшиша - само су неки од коментара испод видеа на ТикТоку.

Подсетимо, тек пунолетна певачица, која је за ово кратко време колико је на естради успела да купи два стана, недавно је у исповести за Гранд открила да је након такмичења хтела да одустане од музике, али је један позив променио њен животни пут.

Фото: Јутјуб принтскрин/Grand online

 

- За успех је потребна вера у себе и мислим да је битан и добар композитор када је музика у питању, мора много да се ради и да се улаже у каријеру. У једном тренутку сам хтела да одустанем од свега јер сам испала у полуфиналу и нисам ни успела да се пласирам у финале. Тада сам много плакала, а онда ми је Мили само рекао да има песму за мене. Мислим да у тим тренуцима човек себи треба да каже само да може и да хоће како би дошао до успеха. Ако потонете сами од себе, онда се неће десити ни успех - истакла је Зорана.

(Грандонлине)

 

BONUS VIDEO:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".