У овој сезони "Звезде Гранда" певачица је задовољна са својим такмичарима. Николина Милосављевић којој је певачица менторка, открила је како се Цеца понаша према својој групи младих звезда. 

- Прија ми што публика лепо реагује на мене, сви коментари су заиста позитивни. Морам да поздравим све земље, поготово Македонију, они ме баш хвале. Не слажем се да ми је глас "прљав", јер да јесте не бих могла да певам тако високе тонове – започела је она, па додала:

– Понекад је проблем то што певачи не могу да певају песме из оригинала нити да досегну одређене висине, а нама Цеца увек диже за пола тона матрицу... Можда је и до адреналина. Мени се то свиђа, јер сам то у ствари ја. Уживам на сцени, да певам и играм. Волим веселе песме, због тога их и бирам - изјавила је она и додала да је одушевљена њеном и Цецином сарадњом: 

– Можда баш због те јужњачке крви бирам такве, брзе и веселе песме. Моја менторка је исто јужњакиња, али она је као цветак. Она ми каже да гризем на бини и да је "почистим", а ја морам да слушам -Николинина мајка је такође упознала певачицу. 

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: