Певачица Теодора Џехверовић која последњих месеци привлачи пажњу медија због раскида везе са Нином Челебићем, али и непрестаним појављивањем на утакмицама Партизана, каријеру је почела у музичком такмичењу Звезде Гранда.

Фото: АТА имагес

 

 

Певачица није прошла у наредни круг такмичења "из прве", али су је продуценти и жири неколико пута звали да се врати у такмичење. О том периоду је сада рекла: "Мислим да се мој жанр није уклапао у концепт емисије, зато нисам пролазила. Неко је видео нешто у мени, па су ме зато стално враћали у такмичење. Била сам клинка тада која заиста није знала где удара".

Фото: Јутјуб принтскрин/Akki

 

 

Теодора је Куриру рекла и да је "Саша Поповић видео потенцијал у њој и стално јој давао нове шансе". "Али, ја сам била у превише модерном фазону, а њима то није одговарало. Тражили су нешто друго".

Друштвеним мрежама кружи снимак њеног наступа у Гранду, када је представљена као "седамнаестогодишњакиња из Качарева". Док је она певала, поред Воје Недељковића у бекстејџу су стајали њена мајка, тетка, али и први дечко.

Фото: Јутјуб принтскрин/Akki

 

 

Теодора Џехверовић није покупила ласкаве коментаре жирија након извођења, а када је стигла у бекстејџ раплакала се, а дечко ју је грлио и тешио.

БОНУС ВИДЕО: