Zasnovan je na osnovnim principima psihologije, kao i na jedinstvenim karakteristikama pojedinaca. Ovaj test vam takođe može dati dragocen uvid u to kako vaši odgovori na pitanja mogu uticati na vaše ponašanje u različitim situacijama.

Foto: Printskrin/radiotips.fr

 

 

Ako prvo vidite ribara

To bi moglo značiti da ste neko ko traži dubinu i značenje izvan izgleda. Skloni ste da gledate dalje od spoljašnjeg izgleda i zainteresovani ste za unutrašnje kvalitete ljudi.

Često ste radoznali šta se krije iza ličnosti i situacija. Imate veliki kapacitet za empatiju i veoma ste svesni suptilnosti drugih.

Znate kako da cenite njihovu vrednost bez osuđivanja i bez predrasuda. Vaša sklonost traženju dubine i smisla može vas učiniti veoma emocionalno bogatom osobom.

Ako vidite ribu

Ako prvo vidite ribu, to bi moglo značiti da ste neko ko je veoma prilagodljiv. U stanju ste da se krećete kroz iskušenja i izazove sa velikom fleksibilnošću.

Vaš optimizam je zarazan, jer ste uvek spremni da zamislite najbolji mogući ishod. Vaš otvoreni um ne poznaje granice i vaša kreativnost zna kako da nađe rešenja za sve vrste problema.

Vaša empatična odvojenost je dragocena prednost jer omogućava drugima da vide stvari iz drugačije perspektive.

Ako vidite ženu

Ako prvo vidite ženu, to može značiti da posedujete emocionalnu inteligenciju. To znači da su vaša empatija i intuicija visoko razvijeni, omogućavajući drugima da izraze svoja osećanja bez osećaja da su osuđeni ili izostavljeni.

Vaša sposobnost da razumete druge je veoma moćna i često može pomoći u rešavanju sukoba.

Vaš nagon da pomognete drugima je veoma jak, a vaša sposobnost empatije omogućava drugima da otvore svoja srca da podele svoja lična iskustva.

Ako vidite oči

Ako prvo vidite oči, to može ukazivati na to da je vaša empatija posebno izražena. To znači da ne samo da možete da čitate izraze lica drugih ljudi, već i da razumete šta se dešava iza njih.

Čitanje govora tela jedna je od vaših prednosti, a vaša sposobnost da vidite dalje od onoga što je vidljivo golim okom čini vas veoma pronicljivom osobom.

Vaša intuicija je veoma jaka i može dozvoliti drugima da otvore svoja srca da podele svoje najdublje misli.

(Krstarica)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".