Овај занимљив тест личности анализира вашу перцепцију и начин на који сагледате живот и трагате за својом животном сврхом. Може вам открити нешто занимљиво о вашем карактеру, а ви проценити да ли су резултати погодили.

Фото: Принтскрин/youtango

 

 

Шта вам је на слици прво привукло пажњу - пас или лице:

1. Пас

Ако сте прво приметили пса, то значи да имате вешто око за детаље. Пас је симбол лојалности, мира и стабилности. То што сте баш њега приметили показује да трагате баш за оваквим друштвом или партнером - за особама које су одане и спремне да вам истински узврате љубав. Ви сте мирнас и сталожена особба којапоред себе жели људе са којима ће размењивати само добру енергију. Цените поштовање као особину и то очекујете од других.Потребан вам је сапутник са којим ћете делити радост живота.

Треба да имате на уму да не треба пожуривати ствари. Пронашли сте унутрашњиу срећу и треба да будете задовољни собом. Не брзајте сусрет са сродном душом, догодиће се када заиста буде време. Очистите себе изнутра од лоших и потиснутих емоција и ослобођено корачајте новим путевима живота.

2. Лице

Ако сте на слици прво приметили лице, то значи да увек посматрате ширу слику у животу. Код вас је све постављено на своје место. Схватили сте којим циљевима тежите, разумете своје снове, знате како да их остварите и вероватно сте већ на кораку да то и урадите.

Није вам пресудно материјално,. већ увек трагате за неким дубљим смислом. креативни сте и имате појачану интуицију, па вам неки глас изнутра пшапуће - Узми све што ти живот пружа!

Од живота желите више, нешто што се не може купити новцем нити мерити са материјалним стварима.

Пронађите време за медитацију, будите мекши за емоције, допустите уму д ага понекад прешлаве осећања - не дозволите да вам се срце закључа. Пустите своје срце да дише и схватићете за којим стварима трагате.

(Сенса)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".