- Можда не делим онолико себе на мрежама као у прошлости, али надам се да знате да је ово време за мене било изузетно лековито - поручила је

Фото: Профимедиа

 

У подужем обраћању навела је да је писала и продуцирала музику за "посебан пројекат".

- Желела сам да поделим личан тренутак са вама данаа. Знам да то у последње време не радим и неки од вас заиста жуде да поделим више свог уметничког процеса. Своју креативност од прошлог лета доживљавам на заиста посебан и приватан начин - писала сам и продуцирала музику за посебан пројекат, месецима сам се припремала развијајуц́и свој лик за други део филма "Џокер“, снимала сам "Џокера" много месеци, водила сам своју фирму "Хаус Лабс", бавила сам се филантропским радом, а додатно сам радила на монтажи филма "Тхе Цхроматица Балл". Могу да кажем по први пут после много година да моја љубав према стварању уметности, музике, моде и подршке заједници никада није била испуњенија - почела је Гага.

- Можда не делим онолико себе на мрежама као у прошлости, али надам се да знате да је ово време за мене било изузетно лековито и пунило је моје срце, ум, тело и креативност - да стварам у себи и да имам лични живот који је само за мене. Сигурна сам да ц́е се неки од вас можда осец́ати другачије јер нисам увек била тако приватна (кладим се да ц́е то насмејати неке од вас) - али волим своје фанове, своја "мала чудовишта", и то се никада нец́е променити - додала је.

- Не могу ни да почнем да опишем колико ме наша глобална заједница инспирише сваког дана да донесем што више радости у ваше животе. Ево фотографије мог рада на монтажи филма "Тхе Цхроматица Балл" (то је кадар из филма иза мене) - једва чекам да то доживите. Хвала вам што сте вољни да растете са мном како бих се могла променити и трансформисати са заједницом коју толико волим. Надам се да волите све ствари које сам стварала за вас и надам се да вам је ово мали подсетник на моју дубоку страст и посвец́еност уметности - поручила је.

Подсетимо, Гага се из јавности повукла како би се излечила од депресије и радила на свом менталном здрављу, али и новим пројектима.

Концертни филм Лејди Гаге за "Тхе Цхроматица Балл Тоур" је на путу да угледа светлост дана, а Гага је прошле године одржала 19 концерата у оквиру своје турнеје "Тхе Цхроматица Балл".

Гага није крила да се борила са депресијом и да је имала суицидне мисли, а открила је и да пати од аутоимуне болести фибромиалгија, која изазива несвестицу и грчење мишића.

(Телеграф.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".