Звезда серије "Млади и немирни" Брет Хедли, преминуо је у 93. години живота, преноси "Даилy Маил".

Како се наводи, глумац је умро у среду, а званични узрок смрти још увек није саопштен.Тужну вест је на друштвеним мрежама објавила његова другарица Мери Ен Халпин.

 

 

- Тешка срца морам да се опростим од свог слатког пријатеља Брета Хедлија - написала је она уз његову фотографију.

Мери Ен, која је иначе фотограф, присетила се и познанства са познатим глумцем.

- Били смо на часу глуме и били смо она "лоша деца" у разреду. Седели смо у последњим редовима и кикотали се. Недостајаће ми разиграни и дубоки разговори са њим, његов смешни, кокетни кикот и светлуцаве очи. Учинио је свој последњи наклон и јуче нас грациозно напустио - написала је она у дирљивој објави.

 

 

Рођен 25. септембра 1930. у Луисвилу, у држави Кентаки, Хедли се прилично рано одлучио за глумачку каријеру и студирао је драму на Универзитету у Новом Мексику. Глумио је у бројним представама, филмовима и серијама, а гледали смо га у остварењима као што су "Магични свет Дизнија", "Ловци на снове", "Лутрија", "Бејб", "Лепотица и звер", "Коџак", "Невероватни Хулк", "Соба 2222" и другим.

Најзначајнији тренутак у његовој каријери десио се 1980. године, када постаје део екипе серије "Млади и немирни" и брзо постаје омиљени јунак међу обожаваоцима сапуница.

Фото: Инстаграм принтскрин/darcyleec

 

 

Иако је напустио шоу после деценије 1991. године, сензационално се вратио 1998. и провео још годину дана у серији пре него што ју је дефинитивно напустио.

БОНУС ВИДЕО: