На једној Инстаграм профилу појавила се њихова фотографија из млађих дана.

I to kakva fotografija - Злата и Саша у акцији на мердевинама. Попели се и запевали одозго. Ништа чудно, с обзиром да су познати по добром штимунгу.

Саша је био у белим панталонама и кошуљи исте боје са шарама, док га је Злата имала кратак шортс и бели топ у истој боји.

Иначе, у то време, судећи према години када је фотографија настала, њих двоје већ нису били заједно. Како је једном приликом испричала Злата, њихова љубавна веза почела је на 18. рођендану Цеце Ражнатовић, тада Величковић, 1991. године, а били су заједно две године.

Њих двоје се често сете тог периода, чак и пред супругом Саше Поповића Сузаном Јовановић, којој никада није сметала њихова веза. Злата је својевремено открила да се пољубац између ње и Поповића десио на прослави рођендана колегинице.

Фото: АТА имагес

 

- Он је дошао с концерта Хариса Џиновића, и то с једном познатом певачицом с којом се тада забављао. Ја сам тај дан била кума на свадби у Вршцу и моја другарица Милица ми каже: ‘Ајде, бре, Злато, да свратимо мало код овамо. Сигурно је лудо’. Ја јој на то одговорим: ‘Ма, где сад да идем тамо овако рашчупана, умазана, шминка ми се покварила’. Била сам никаква јер сам цео дан ђипала на свадби и само ми је то фалило да у пет ујутро идем на још једно весеље. Али, ето, убеди она мене и ми свратисмо - изјавила је Злата својеврмено

Фолкерка је нагласила да је та ноћ била најлепша у њеном животу.

- Улазимо нас две и први кога сам угледала био је Поповић. Као гром да ме је опалио посред стомака. Видим ја нека игра око њега, а он зврљи у мене, па су му и цвикери спали на нос. Намести он наочаре и настави да блене, а и ја у њега. Кренем у тоалет, а он за мном. Зауставио ме је испред врата и похвалио да лепо изгледам, али да ми нешто фали. Упитам га шта то мени фали, а он ко из топа каже: ‘Да се презиваш Поповић’. Послао је он ту певачицу кући и сео поред мене, ту смо разменили број фиксног телефона, након чега ме је месец дана јурио - испричала је Петровићева и закључила:

Петровићева је истакла тада и да је Поповић припадао њеној енергији.

Фото: Д. Мишић

 

- Сале и ја смо били две године заједно. Мислим да је он тад био директор "Зама" и радио је са "Слатким грехом". Виђали смо се кад смо били у прилици, често и код њега у Новом Саду. Ма он је био и остао предиван. Такав човек се више не рађа, мајке ми моје. Поред њега сам се осећала као принцеза. Он је ватра у кревету! Јао, шта причам?! Никада ми није било битно да ли је у кревету добар или лош. Мушкарци ме никада нису привлачили по томе какви су у кревету. Волела сам њихове особине, а Сале је припадао мојој енергији - изјавила је певачица која се након ове везе удала за водитеља Зорана Пејића, с којим има сина Јована.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".