Весна Дедић се на промоцији свог 16. романа по реду појавила у дугој жутој хаљини са деколтеом и одушевила све присутне својом појавом и ведрим духом, а потом проговорила о новој књизи.

Фото:АТА имагес

 

Весна Дедић открила је шта очекује од новог романа, а том приликом истакла је да би волела да инспирише све читаоце.

-Надам се да ће читаоцима овај роман бити велика утеха и подстрек како даље да наставе и да ће након овог романа желети да иду све од почетка. Треба схватити да је најбитније имати добре намере, јер ако су ти очи мртве нећеш имати сјај ни ништа. Сматрам да када те неко остави и превари ти треба да будеш захвална јер тиме само отвара врата неком нову животу, а нови живот је увек лепши од претходног. Од овог романа много очекујем јер сам у њему била најхрабрија- рекла је она између осталог. 

А онда се осврнула на своју каријеру и успех.

-Никада ме неко самопоуздање није красило, ни као новинара, ни као писца, ни као жени, ни као мајку. Ја сам увек била критична према себи, спетљана и стидљива. Мислим да сам сада стварно написала одличан роман - рекла је Весна, па открила како ће провести ово лето:

- Ићи ћу по плажима и тражити љубав свог живота. Ја се и даље надам да ћу ја њега срести и рећи му "Само је тебе вредело срести". Шалим се - рекла је Весна кроз осмех.

(Блиц)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".