Бивше задругарке Јована Томић Матора и Анита Станојловић изненадиле су јавност када су фановима саопштиле да су одлучиле да своју везу, која је у ријалитију била пуна свађа и турбуленција, наставе у спољном свету, а сада су решиле да оду и корак даље.

Фото:Принтсцреен/Јутјуб

 

Наиме, ријалити пар гостовао је у једно емисији, када је Матора открила да је упознала будућу ташту, као и да планира да стане на луди камен.

- Анита, изгледаш прелепо - рекла је водитељка.

- Ивана, ја сам то изабрала, морам да напоменем - убацила се Матора.

- Да ли толико сијаш због љубави? - упитала је водитељка Аниту.

- Управо тако. Срећа не може да се сакрије, што се и види - одговорила је она.

- Данас сам била у Куршевцу код њене мајке. Ускоро ће се дестити нешто лепо, за неких десет дана. Анита је данас рекла ''да''. Биће весело. Била сам код таште, решила сам све. Не бих пуно да откривам детаље. Биће спектакуларно и прелепо. Данас смо оделиле радосне вести - казала је Матора.

Фото:Принтсцреен/Твитер

 

- Ти си је запросила? - упитала је водитељка.

- Одмах смо конкретизовале, без веридбе. Свадба ће бити у другој држави, морам да кажем да ће се све одржати за месец дана - открила је Матора.

- Кад је свадба? - питала је водитељка Матору.

- За месец дана, не могу да кажем где и кад тачно. Тајна је ко ће бити кумови, а оно што је важно је да ће до тога доћи. Криво ми је јер сам правила тензију, бежала од оваквог односа. Мислим да је време да нашој љубави дамо шансу. Не треба да се опиремо - рекла је она.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".