Сви већ знамо да је супруга Милана Борјана, Снежана његова највећа подршка на терену и ван њега. Они су стално заједно на промоцијама, весељима, свечаностима... али овога пута је Снежана отишла сама на један догађај и засијала као звезда!

За промоцију књиге је изабрала занимљим монохром стајлинг у белој боји, али је шлиц био и више него изазован. Бели комплет је одличан избор за ову прилику!

Голишави стомак Снеже Борјан су сви коментарисали, а бујне груди су и овога пута биле у првом плану.

ФОТО:АТА

 

Иначе, супруга нашег чувеног голмана је позната као неко ко воли моду и прати трендове, те тако поседује скупоцену колекцију ташни које често показује на свом Инстаграм профилу.

Слична ситуација је и са обућом, те је и овога пута прошетала нову колекцију коју је папрено платила.

ФОТО:АТА

 

Јасно је да Снежа и те како прати све актуелности у модној индустрији, а неретко се дешава да чим неки модел изађе - купи га међу првима.

Подсетимо, лепа Снежана је рођена 1982. године у Ужицу. Она је некада раније била запослена као директора маркетинга у Фудбалском клубу Партизан.

ФОТО:АТА
После удаје за голмана Милана Борјана, заносна плавуша је одлучила да остави посао директора маркетинга у Партизану и посвети се породици. Снежана и Милан имају сина Филипа.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".