Vesna Dedić se na promociji svog 16. romana po redu pojavila u dugoj žutoj haljini sa dekolteom i oduševila sve prisutne svojom pojavom i vedrim duhom, a potom progovorila o novoj knjizi.

Foto:ATA images

 

Vesna Dedić otkrila je šta očekuje od novog romana, a tom prilikom istakla je da bi volela da inspiriše sve čitaoce.

-Nadam se da će čitaocima ovaj roman biti velika uteha i podstrek kako dalje da nastave i da će nakon ovog romana želeti da idu sve od početka. Treba shvatiti da je najbitnije imati dobre namere, jer ako su ti oči mrtve nećeš imati sjaj ni ništa. Smatram da kada te neko ostavi i prevari ti treba da budeš zahvalna jer time samo otvara vrata nekom novu životu, a novi život je uvek lepši od prethodnog. Od ovog romana mnogo očekujem jer sam u njemu bila najhrabrija- rekla je ona između ostalog. 

A onda se osvrnula na svoju karijeru i uspeh.

-Nikada me neko samopouzdanje nije krasilo, ni kao novinara, ni kao pisca, ni kao ženi, ni kao majku. Ja sam uvek bila kritična prema sebi, spetljana i stidljiva. Mislim da sam sada stvarno napisala odličan roman - rekla je Vesna, pa otkrila kako će provesti ovo leto:

- Ići ću po plažima i tražiti ljubav svog života. Ja se i dalje nadam da ću ja njega sresti i reći mu "Samo je tebe vredelo sresti". Šalim se - rekla je Vesna kroz osmeh.

(Blic)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".