Мушкарац из Белгије извео је превару живота када је лажирао сопствену смрт па се појавио на својој сахрани у хеликоптеру.

ТикТокер Дејвид Бертен (45), заједно са супругом и децом, одлучио се на несвакидашњи потез како би преварио породицу и видео коме је заправо стало до њега. Како би раширили вести од његовој "смрти" једно од његове деце се на друштвеним мрежама опростило од тате.

- Почивај у миру тата. Никада нећу престати да мислим на тебе. Зашто је живот тако нефер? Зашто ти? Требало је да постанеш деда и имао си читав живот пред собом. Волим те, никада те нећемо заборавити - написала је његова ћерка.

@el.tiktokeur2 Tu nous as eu on t aime mon ami on est content que tu es parmis nous ❤️❤️#pourtoii #fyp #fypシ @Ragnar_le_fou ♬ son original - Thomas faut

На лажној сахрани, која је одржана прошлог викенда у близини града Лијежа, било је десетине пријатеља и чланова породице, од којих су многи били обучени у црно.

Они су чекали да почне церемонија, када су одједном видели да им се приближава хеликоптер.

"Мртав" човек, заједно са камером, изашао је из хеликоптера и поздравио окупљење.

@el.tiktokeur2 Tu nous a eu je te le jure j etais en pleure moi et apres j ai eu le choc poto on t aime beaucoup ❤️@Ragnar_le_fou @Leclercq Philippe #fyp #pourtoii #fypシ ♬ son original - Thomas faut

- Добродошли на моју сахрану - рекао им је он.

Некима је лакнуло када су видели да је Дејвид жив и потрчали су да га загрле, док су други остали на паркингу, збуњеним оним што се дешава.

Дејвид је на крају објаснио да је то урадио јер му се није допао начин на који га породица и пријатељи третирају.

- Често ме боли оно што видим у породици, никад ме не позову ни на шта. Нико ме не види. Сви смо се удаљили. Зато сам желео да им дам животну лекцију и да им покажем да не треба да чекате да неко умре да бисте се срели са њима - рекао је он.

Бертен, који има скоро 165.000 пратилаца на ТикТоку, рекао је да су му се неки јавили након преваре, додајући да то доказује ко брине за њега.

БОНУС ВИДЕО: