Када су јој после три ћерке и сина рекли да због здравствених проблема неће моћи да има још деце, одмах се договорила са мужем да пето по реду усвоје.

У време када су разговарали о усвајању, њен муж Дејв је живео у иностранству. Предложио је својој супрузи да размотре међународно усвајање и припремио папирологију, са чим се она одмах сложила. Убрзо у дом седмочлане породице стигао је и осми члан, дечак Кален.

- Како је растао и сада кад има седам година, чланови породице и пријатељи су увек коментарисали како јако личи на другу нашу децу и нису могли да верују да је усвојен. Чак сам се и ја шалила да је он можда син мог мужа, на шта се он увек смејао - присетила се жена пишући на Редиту.

Фото: Профимедиа

 

Међутим, док је важне документе премештала у нови сеф, нешто у вези са папирима за усвајање одједном јој се учинило чудним, па је послала узорке мужа и дечака на ДНК анализу. Резултати су показали да је Дејв заиста Каленов биолошки отац.

- Волим овог клинца свим срцем, али мука ми је од тога да знам да ме је мој муж преварио, а затим ми подвалио Калена као неко случајно дете које смо усвојили. Остаћу у Каленовом животу јер сам му мама, али не могу да поднесем да гледам Дејва знајући да ме је издао и лагао. Поднела сам захтев за развод - закључила је жена.

Остали корисници су јој предложили да са мужем оде на брачно саветовање и реши проблеме које има, док су други оштро осудили оца јер је крио тајну од своје супруге.

БОНУС ВИДЕО: