- Шта хоћеш да ти отпевам, Хелена или Елена - питао је Миле девојку, а када му је рекла да жели песму ''Хелена'' отпевао је кратко, а онда су наставили да се љубе, смеју и тепају једно другом.

Миле се сада огласио први пут након спорног снимка и истакао да му је драго када му фанови прилазе и затраже фотографију. Чак и када је уморан или у журби, певач увек издвоји време за поштоваоце његове музике.

- Да би се неко сликао са вама мора да те воли или поштује, било да си у спорту рецимо или у музици успешан. Једино ми мало смета када певам у два блока, па имам паузу, а они тада дођу да се сликају, а мени треба тих 15 минута да се одморим, али то је део посла и ја то морам да испоштујем - рекао је Миле.

Певач је затим открио како је Марта реаговала када је видела присни снимак са плавушом. 

- Па добро, девојка је тада дошла да се слика. Када приђу да се сликамо, понекад се и пољубимо, али то све има границу. Није то било тако како се чини, могуће је да је из тог угла деловало одакле је снимљено деловало да смо присни, али од тога нема ништа. Марта је видела тај снимак и рекла: "Браво, мајсторе!" - завршио је он. 

БОНУС ВИДЕО: