Два естрадна уметника гостовала су у емисији "После ручка", где се певач жалио, причајући о мизерној пензији, која износи око 30.000 динара, а с друге стране, поред њега у студију седела је краљица народне музике, која често истиче да прима чак три пензије, које, кад се саберу, износе око 300.000.

Током емисије, Лепа Лукић се све време хвалила како су јој примања висока и како не мора да се снебива.

- Ја немам везе с пензионерима, јесам у тим годинама, али дружим се с младима. Ја сам у пензији пуне 23 године. Ништа не тражим, ја сам задовољна. Три пензије имам. Све сам заслужила. Ја сам националну добила са заслугом. У статусу естрадног уметника сам 25 година, а пре тога сам била обичан естрадни уметник. Тако сам добила већу основицу за пензију. Ја могу да трошим једну пензију недељно, не морам да се устежем. Једну у износу од 107.000, као основна пензија, коју сам заслужила радним стажом, другу, националну пензију, коју ми је доделила држава, у износу од 73.000 динара, и трећу, у износу од 1.250 евра коју добијам из Канаде, а коју сам наследила од покојног мужа. Имам и понеки наступ - рекла је искрено Лепа, а Дудић, који се већ раније жалио да једва спаја крај с крајем, није могао да не одговори на певачицине речи.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Сарић С.

 

- Лепа има намеру да живи до 107. године. Ја немам три пензије. Немам ни националну. Имам само ову, коју сам уплаћивао од 15. године. То је за мене за један дан. Одем у кафану и потрошим целу пензију. То је 30 и нешто хиљада. Никад не дам да неко плати у кафани. Ја сам аплицирао за националну пензију. Прихватили су ме као никога. Ја сам истакнути уметник. Мене две године вуку. Добијају људи који немају везе. Очекујем да ћу ускоро добити националну пензију. Певао сам. Имам златне плоче, златне микрофоне. Имам међународне фестивале. Много хитова сам написао. Отпевам негде, па зарадим нешто поред пензије. Људи ме зову. Једно време ме људи нису звали јер су мислили да сам болестан. Одем код људи када славе, желе мене. Ја с њима седнем, пијем и они мене на крају почасте.

Лепа Лукић није имала коментар на ове инсинуације колеге да ће она живети преко сто година, али ни на његово јадиковање да једва спаја крај крајем, док она троши око 300.000 динара месечно.

БОНУС ВИДЕО: