Екипа емисије ''Премијера - Викенд специјал'' посетила је водитељку на једном хиподрому током шетње и опуштања уз  своју мезимицу, кобилу Сашу. 

-Ово је Саша, моја кобила, јер је мој коњ Торнадо повредио зглоб. Ко укроти кобилу, може све. Знам кад седнем на њу да сам сигурна, али је јако темпераментна - рекла Јована.

-Да ли је истина да су ти звезде предвиделе да ћеш овог лета упознети Шеика? - упитао је Немања.


-Не знам да ли ће тако бити, али сам и на свему што имам јако захвална - казала је Јована.

-У недељи за нама издала си песму ''Ролекс'', да ли си задовољна прегледима и пажњом пубилике? - упитао је Немања.


-Скренула сам пажњу на себе, то ми је био и циљ. Намерно нисам хтела да певам у првој песми, јер ћу то радити у дргој. Музика је мој хоби, а новинарство извор прихода. Много сам радила, а ускоро се усељавам у нови стан, креће нова етапа у мом животу. Ово лето ће бити моје - изјавила је Јована.

-Често истичеш да си поносна на своју ћеркицу Леу, а пут није био лак - рекао је Немања.

 


-Тако је, кад сам се развела, она се по први пут сусрела с неком  потешкоћом. Родитељи не треба да крију, ако имају проблем с дететом, мислим на проблем са причом, јер је моје дете ишло код логопеда. Ја не планирам да престанем, сад желим да иде у школицу говора, можда постане и спикер једног дана. Има само четири године, а зна сва слова, бројеве. Није срамота питати за помоћ. Нису сви логопеди добри, неки узимају лову, а не ураде ништа. Уколико након месец дана дете не постигне успех, мењајте логопеда. Важно је само да дете одмах водите где треба, уколико видите да не напредује што се тиче говора. Мени су људи са ''Пинка'' много помогли, сви су ми као велика породица. Жељко Митровић ми је рекао пре него што сам потписала уговор да будем своја, таква каква јесам и да лепо говорим. Никад нећу заборавити шта су Милица и Жељко за мене учинили, они су велики људи. Ја сам емотивна приватно, али на послу кидам. Радила сам готово на свим телевизијама. У прошлости сам давала целу себе, а то нису ценили, а сада морам да кажем да сам истински цењена. Мало је нас добрих раднима. Људе треба да буде срамота јер су против ''Задруге'', а сами су лоши по себе и друге - истакла је Јована

 

БОНУС ВИДЕО: