Брена је одувек важила за неког ко штеди новац, то знају чак и они који нису њени фаворити. Врло ретко се догађа да када је у неком ресторану да остави бакшиш конобарима, а када га отвори, обично врло мало зна да да. За пример може се узети ситуација у једном ресторану у Загребу у ком је седела са својим супругом Бобом Живојиновићем: 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

Према сазнањима Курира, певачица је оставила само три евра бакшиша: 

 - Естрадне звезде живе боље него обичан народ, али постоје и они који су, и поред новца који имају, тешки на динар. Брена је с породицом и пријатељима била код нас у Загребу, у једном локалу. Лепо су поручили, уживали и седели више од три сата. Конобари су их лепо служили и трудили се да максимално буду љубазни и срдачни, јер су им стални гости. Међутим, када су завршили ручак и узели да плате рачун, Брена је оставила око три евра бакшиша, то је код вас око триста педесет динара. Сви су били изненађени - каже наш извор.

Верује се да јој је ово навика из студнтских дана. Више пута је говорила како је умела да остане гладна и да је због тога штедела и више него што треба.  

БОНУС ВИДЕО: