Певачица Тејлор Свифт (33) и њен колега Мети Хили (34) су раскинули веома турбулентну везу, пишу амерички медији.

Наиме, како наводи ТМЗ коме је добро упућени извор у целу ситуацију, испричао да је "Тејлор заправо опет сама", али да је остало нејано зашто су они раскинули.

То била веома еруптивна веза о којој је почело да се шушка тек прошлог месеца када се певач бенда 1975. појавио на једном од концерата Тејлор Свифт у Нешвилу.

Све то је уследило наком вести о раскиду Тејлор Свифт и британског глумца Џоа Алвина после 6 година.

Наводно, од тада се Мети и Тејлор скоро па нису раздвајали, осим када је она имала концерте, али... последњи пут су виђени заједно у јавности 25. маја када су били на вечери.

Још увек је нејасно шта је пошло по злу, али могло се наслутити да нешто не штима, поготово после наступа бенда 1975. у Данској овог викенда када је Хили пољубио дечка из обезбеђења.

Наиме, Хили је са својим бендом Тхе 1975 у склопу 2023 НортхСиде Фестивала изводио песму "Робберс", а кад је уочио обезбеђење како стоји пред позорницом, отишао је до њега и пољубио га.

Публика је бурно реаговала након што је Хили, км није први пут да љуби посетиоце, фанове и остале људе у маси, исказао своју наклоност према заштитару. Током последњих десетак година пољубио их је десетак и то за време извођења баш исте песме.

Посетилац фестивала изјавио је за "Ентертаинмент Тонигхт" како је музичар започео наступ носећи повез преко десног ока, али га је касније скинуо. Током концерта причао је о вулгарности и својим херојима, Џорџу Карлину, Ленију Брусу и Билу Хиксу.

(Курир.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".