Ерик Марија Ремарк (1898 - 1970) немачки књижевник који је остао упамћен по својим чувеним делима ("На западу ништа ново", "Три ратна друга"), али и по цитатима. Имао је занимљив поглед на љубав и свет, а такође и на процес старења.

Он тврди да жена заправо почиње старити када почне скривати своје недостатке. Многе жене покушавају сакрити своје праве године користећи естетске третмане и корекције, али то заправо није потребно. Важно је остати млад у срцу и неговати себе на начин који одражава наше унутрашње стање.

Фото: Профимедиа

 

Наше године се могу приметити по ходању, говору, гласу и понашању, стога је важно одржавати здрав стил живота, држати рамена усправно, бити поносан на себе, избегавати стрес и не пушити како бисмо сачували свој глас. Покушаји сакривања година су бескорисни и могу бити смешни.

Године нису разлог да престанемо водити бригу о себи. Негујте своје тело и кожу уз употребу благих крема, неутралне шминке и квалитетне козметике. Не бисмо требали бити вулгарни, већ бисмо требали бити поносни на своје године и прихватити их као део нашег искуства и мудрости. На крају крајева, године су само број и не бисмо требали узимати све к срцу, већ се усрсредитиедоточити на оно што је заиста важно у животу, пише свезазену. нет

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".