Лори Харви, амерички модел и ћерка познатог комичара Стива Харвија, важи за једну од најзгоднијих жена у шоубизнис индустрији, а призор њене извајане, потпуно природне фигуре је заиста импресиван. Ова 26-годишњакиња је невероватно затегнута, а обожава да истиче своју савршену грађу у провокативним издањима и креацијама. Посебну пажњу привукла је на Мет Гали прошле године када је с поносом показала челик трбушњаке у сексепилној црној тоалети са прорезом.

Фото:Принтсцреен/Инстаграм/loriharvey

 

Занимљиво је да је непосредне пре тога Лори кубурила са пар килограма вишка; како је сама признала у почетној фази везе са бившим дечком Мајклом Б. Џорданом угојила се око седам килограма.

"Када смо се Мајк и ја смували, угојила сам се око седам килограма и то је било ужасно. Нисам ништа могла да обучем, једноставно се нисам осећала добро", рекла је она новинарима, те потом открила шта је то што јој је помогла да дотера линију и изваја фигуру.

"То је пилатес. Пилатес је променио мој живот", прокоментарисала је.

"Стално сам тренирала пилатес током протекле године. Радила сам то и неколико година уназад, али сам била веома доследна прошле године", рекла је и додала да је у теретану ишла чак пет или шест пута недељно док је била у процесу губитка килограма. Она је била толико екстремна да је понекад тренирала и два пута дневно, често инсистирајући на кардио тренинзима након пилатеса. Кардио тренинг састојао се од тренинга у интервалима, а подразумевао је спринт, планинарење и трчање степеницама.

Фото:Принтсцреен/Инстаграм/loriharvey

 

Ова инфлуенсерка касније је на друштвеним мрежама истакла да није била на класичној дијети, већ се фокусирала на то да једе углавном месо и поврће, те да унос угљених хидрата буде минималан.

Фото:Принтсцреен/Инстаграм/loriharvey

 

Док су неки честитали Лори на искрености и истрајности, те невероватним резултатима, многи су је упозорили да би могла да младима буде погрешан узор и да заправо промовише екстремну, нездраву културу мршављења. "Пре него што можда почнете да радите исто што и ја, не заборавите да је ово функционисало за мене и моје тело. Али, свако тело је другачије, тако да све морате да прилагодите својим потребима и циљевима", написала је она након бројних критика.

 

 

Савети славних за мршављење могу да буду инспиративни или забавни, али ипак имајте на уму да је далеко боље следити савете стручњака, те своје сопствене тежње и захтеве организма.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".