Глумица Мирка Васиљевић која са Вујадином Савићем има четворо деце, а сада је у емисији открила шта јој се недавно десило и насмејала све.

Наиме, како је признала, глумица се у моменту збунила око папирологије коју је попуњавала за децу, па није могла да се сети године рођења најмлађег детета.

Фото: АТА имагес

 

 

- Релативно скоро је требало неку папирологију да попуњавам и збунила сам се. Попунила сам за прва три детета и збуним се код четвртог. Звала сам мајку да питам да ли је дете рођено 2021. или 2022. године. Кад иде по реду тако знам, а кад идем преко реда не зна. Зато сам била мудра, двоје сам родила у октобру, а двоје у децембру. Једног дана кад постанем сенилна питаћу: ''Је л си ти из октобра или децембра?''. Ма нема грешке - открила је Мирка у емисији "Магазин Ин" и насмејала све у студију до суза.

Мирка је недавно признала да у њеном браку и те како постоје неспоразуми.

Фото: АТА имагес

 

 

- Има момената када мени не одговара нешто што је он урадио и кад њему не одговара нешто што ја урадим. Нисам ни ја савршена, није ни он савршен, сви ми имамо мане и врлине, али наша предност је можда у томе што смо одрастали и сазревали заједно па већ јако добро познајемо једно друго и знамо где треба да станемо. И он и ја умемо да кажемо извини - рекла је глумица недавно за Курир.

БОНУС ВИДЕО: