Емина је говорила о новим музичким пројектима, али и приватном животу, који је неизоставна тема домаћих медија.

- Великим корацима се враћам музици. Последњих година сам се више посветила козметици, а онда сам се запоставила као музичар, композитор и текстописац. Пожелела сам да се вратим музици и својим фановима. Имам пуно дивних песама које сам написала. Нумере „Рано је“ и „Сада ћемо све“ је била само увертира, што се тиче ствари које ће се дешавати – каже Емина и открива да ли ће урадити још неки дует.

- Нема више дуета, немам више са ким. Мислим да их имам наивише – додала је кроз осмех. Емина истиче, да су њене песме увек касније проналазиле пут до срца публике, али напомиње, да не би волела да буде музичар, чије нумере трају пар месеци, а онда потпуно ишчезну.

Фото: АТА имагес

 

 

- Данас шта добро пролази је дискутабилно. Моје песме никада нису експлодирали после два или три дана. Тако је било и са песмом „Мед“, коју сам снимила са Дином Мерлином. Тада је јако мали број људи знао ту нумеру, али се зато и дан данас се слуша. Постоје неке песме које су спадају у евергрин музику, а неке нестану после месец, два или три. Ја не желим да се бавим

тако музиком – каже Емина и истиче да на своје колеге не гледа као на конкуренцију.

- Никада нисам хтела да преузмем место под сунцем никоме. Љубомори заиста нема места, она само може да вас иритира и спута, да будете оно што заправо јесте.

Емина Јаховић открива и да ли у плану има нову љубав

- Ја у Турској свакога месеца имам новог партнера, тако да више не знам ни ко је. Стално се поставља питање око љубави. Ја сам заљубљена у моје синове и то сам им пре неки дан и рекла. О мушкарцима заиста не желим више да причам, јер је то превазиђена тема. Жеља ми је да људи говоре о мојој музици и ономе што ја стварам.

Фото: АТА имагес

 

 

Популарна певачица и даље је у поступку развода са бившим супругом Мустафом Сандалом, докле је стигао процес, Емина открива пред нашим камерама.

- Принципи су стварно у питању, и даље смо на суду, али у томе моја деца нису спречена да се друже и виђају са својим оцем. То није никакав проблем – додала је.

У данашње време, јако је тешко контролистати младе, када им је све доступно. Популарна певачица наглашава, да са децом много треба разговарати.

- Не могу да контролишем децу. Јаман има 15 година и ја не могу да хакујем његову шифру и да гледам шта пише. Он сада има ту неке девојчице и то не желим да читам. Много причам са својом децом, сваки божији дан – каже Емина и додаје да о девојчицама Јаман, више прича са оцем и додаје да перфектни родитељи не постоје, али да увек треба дати све од себе, како би
васпитали на прави начин своју децу.

- Перфектна мајка и отац не постоје. Јер да смо сви идеални, не би били људи, већ свеци. Наше грешке не треба да буду велике и потребно је да дајемо све од себе, у правом смислу те речи и ако је потребно да потражимо помоћ, не треба да се стидимо – закључила је Емина Јаховић у
емисији „Викенд специјал“.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".