Водитељка Николина Пишек у мају прошле године остала је без супруга Видоја Ристовића, који је изненада умро.

Николина је након мало више од 40 дана тада скинула црнину, а сада је открила да је због тога добијала претње.

- Мене су осуђивали због тога што радим, а нисам могла себи да приуштим нешто друго и добро да нисам, јер бих вероватно тада изгубила и себе и свој здрав разум. Добијала сам небројено порука у којима су ме осуђивали, чак и претили. Говорили су јако ружне ствари, осуђивали баш то што сам хтела да наставим са животом. Притом, нико није узимао у обзир да имам дете, да сам одговорна и за њу, да је некако морам извести на прави пут, да то дете нешто мора јести, да морамо живети ако желим да опстанем - рекла је Николина.

Antonio Фото: Ahel/ATAImages, Петер Милошевић

 

Видојево наслеђе Николини оспорава и бивша супруга, коју је имао пре ње, а после интимне везе и та породична веза је пукла. Видоје је са бившом супругом имао и ћерку која је била у добрим односима са Пишеком и њеном малолетном ћерком, али ни та веза више не постоји. Николима је открила како је све ово објаснила ћерки када је у питању породица њеног оца.

- Тешко, веома тешко. Па мислим да је она све разумела, јер је била ту када се све дешавало, тако да је једноставно била присутна и сведок неких веома непријатних ситуација и веома непријатних комуникација. Значи то је то. Вероватно ћемо се тиме бавити много година. Почела сам да радим и на чишћењу ситуације на неки начин. Бар што се мене тиче, тражила сам помоћ. И надам се да ће се у том смислу најбоље завршити. И некако мислим да је сазрела преко ноћи. И то је за мене заправо јако жалосно - рекла је Николина.

(Загреб инфо)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".