Фолкер је рекао да само понекад попије кад се окупи с пријатељима, као и да више није у моди да човек буде порочан јер је то постало помодарство.

Фото: АТА имагес

 

 

- Не иде да ја причам о томе колико сам се променио, боље је да то други кажу. Могу само да кажем да себе више не могу да препознам. Пороци су били саставни део мог живота. Кад бих се одрекао свега, то не бих више био ја. Сад је све то у нормалним границама. Не пушим више, не дрогирам се, не курвам се, само понекад нешто попијем - прича Дарко и даље објашњава да му се згадило да буде порочан јер се данас тиме људи хвале.

- Некако ми се згадило да узимам било шта, дрогу и било шта томе слично јер су данас сви у том фазону. Што рече Аца Лукас, некад је било занимљиво дрогирати се, а сад је излизано. Никад нисам крио да сам порочан. Код мене је само био проблем што нисам имао меру. Претеривао сам и онда ме то умало није коштало главе.

- Знају сви да сам под дејством алкохола сео за волан и слупао се. Могао је да буде хаос. Све сам хтео да пробам и ето, на неки начин сам платио цену. Тај период живота ми је као пакао! Данас ретко причам о том периоду кад се десила саобраћајка. Не волим да се враћам на то и само кажем да смо живи и здрави. Ретко за шта се кајем, мој живот је моја ствар.

Фото: Прпфимедиа, Принтскрин/Јутјуб/TOXIC TELEVISION

 

 

Лазић је рекао да је тек после удеса схватио ко су му на естради прави пријатељи и шта колеге о њему заиста мисле.

- Волим, у неку руку, што ми се десило оно с колима. Видео сам ко су ми прави пријатељи на естради. Показали су права лица, ја им, упркос свему, желим срећу и да буду бар упола успешни као ја. Сви који мени желе лоше, дабогда им било само најлепше! Никоме не мислим зло, али на крају се испоставило да су то све ситне продане душе. Чак су неки покушавали да заваде мене и Ђанија, али нису знали да је то немогуће. Ђанија само човек треба да разуме на прави начин. Он је велики друг, посебан је и велики је шаљивџија. Гледам га као оца и мора да се зна да међу нама никако нема зле крви - прича фолкер за Скадал. 

БОНУС ВИДЕО: