Марија Шерифовић је позната као невероватан перформер, па не чуди да се и за овај концерт чекала карта више, а публика је уживала у хитовима које је Шерифовићева изводила и цело време са певачицом певала углас.

Пред почетак концерта Марија је у Јутјуб влогу открила да је наспавана и лепо расположена, те да је фановима изашла у сусрет и стрпљиво се фотографисала са свима који су то желели, а показала је и хотел у коме је била смештена.

Марија је кратко прокоментарисала да јој се допада ретро амбијент и да је подсећа на период када је током школовања одлазила на екскурзије.

Фото: Јутјуб принтскрин/Marija Serifovic

 

Певачица је снимила и делић атмосфере са конецрта, а затим и многобројне фанове који су је дословно опколили када је требало да крене кући. Маријини фанови показали су јој љубав и поклонима којима су је обасипали након концерта.

- Људи имам да изјавим да је овај концерт потпуно лудило, лудило! Толико сам се накупила неке нове, ведре, свеже енергије. Хвала вам свима одакле год сте дошли, баш вам хвала. Све сам вам рекла на концерту, велики пољубац за вас – рекла је Марија након наступа, па показала многобројне поклоне које је добила од својих обожаваоца, пре свега храну из Славоније. Мекике, кифлице са џемом, ситне колаче…

- Хвала вам, значи полудећу, имаћу триста килограма! Позлило ми је од хране – рекла је певачица и почела да дегустира хрватске специјалитете, па предложила фановима:

- Од сада у које год место да дођем током концерта или пре концерта тражите Милоша, ако Милош није ту ви тражите Брацу и из сваког града ми донесите неки специјалитет. То ми се јако свиђа.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: