Глумац Петар Бенчина тренутно је један од најтраженијих и омиљених глумаца публике, који ниже у каријери велики број улога како у филмовима, тако и у серијама. Петар већ годинама ужива у љубави са глумицом Тамаром Драгичевић са којом има двоје деце.

Фото: Петар Милошевић

 

 

Бенчина, је одрастао уз велику породицу, сестре близнакиње Ану и Наду, као и брата, такође глумца, Игора. Игор се ретко појављује у медијима, а многи кажу да Петар и он не личе, иако је презиме то по којем многи повезују да су рођена браћа.

 

 

Игор, је студирао глуму у класи код Небојше Дугалића, а гледаоци су имали прилику да га упознају кроз серији "Жигосани у рекету", "Група", "Пет", "Златни дечко". Игор је једном приликом причао о његовом одрастању и животу са Петром, али и сестрама.

- Ја сам прво дете, Петар је четири године млађи, а сестре близнакиње 12. У нашој кући увек је било пуно људи и стално се нешто дешавало. Права медитеранска, темпераментна атмосфера као из Фелинијевих филмова (смех) - причао је Игор тада за "Хелло", али и додао да Петар и он у опште не личе.

 

 

- Петра и мене обично повежу због презимена јер физички не личимо много. Кад станемо један поред другог, по неким цртама лица види се да смо браћа, али суштински смо различити. Заправо, мислим да се сјајно допуњујемо, и по врлинама и по манама - искрен је Игор кога, осим глуме, занима и спорт.

Глумац се не појављује често у јавности, а свој приватни живот вешто чува. Медији спекулишу да је глумац у вези са колегиницом Мартом Бјелицом, са којом је радио заједно на пројекту “Воља синовљева“, након чега су ухваћени неколико пута заједно, али никада ништа нису потврдили.

БОНУС ВИДЕО: