Данијела Димитровска прошле године се развела од водитеља Огњена Амиџића, након деценију брачне заједнице, а сад ужива крај новог дечка.

 

 

Данијела Димитровска у вези је са згодним спортистом из Београда који се зове Јеврем Коснић и млађи је од ње шест година, пише магазин "Сторy". Они нису желели да њихова веза још увек буде јавна, међутим све чешћа појављивања по београдским ресторанима покренула су гласине да су заједно.

 

Фото: Јутрјуб принтскрин

 

 

Власница модне агенције Моделс Инц још увек није била спремна да обелодани ову информацију, с обзиром на то да веза не траје дуго и да је желела да то остане тајна у наредном периоду.

 

 

Огњен Амиџић је, подсетимо, последњих месеци у жижи интересовања јавности због везе са колегиницом из "Амиџи шоу"-а, Мином Наумовић. Њих двоје на друштвене мреже постављају слике и снимке са дестинација које обилазе, па се о сваком њиховом кораку нашироко пише и прича.

Неколико месеци пред одлуку о разводу, Данијела Димитровска је причала о њеном односу са Огњеном Амиџићем.

У емисији "Магазин Ин" је својевремено открила како су ствари функционисале у њиховом браку.

Фото: Милена Анђела

 

 

- Ми смо заједно 10 година, имамо дете и види се кроз функционисање да ли постоји емоција, а не само у речима. Ја сам господарица у нашем браку, он је то потврдио. Матија и он се шале за то, јер ме питају за све, као у хотелу - казала је тада Данијела.

БОНУС ВИДЕО: