Певачица се прво осврнула на стајлинг, али  није желела да прича о естетским операцијама о којима се прича:


- Мењам себе као годишња доба, у зависности како се осећам. Тренутно се осећам баш овако како сам се обукла, а и иначе све радим по осећају, па тако и мењам имиџ.

Никада се није мењала ни  због љубавних веза: 

- Нисам никада мењала изглед због лоших љубавних веза. Превазишла сам то, па и не размишљам више на такав начин. Сада сам се присетила да јесам била таква жена, али то пре отприлике шест година. Тада сам имала такве фазе. Сада су промене више мој хир и моје "глупирање", назовимо то тако - истиче певачица и додаје:

- Никада нисам имала шеме. Не јер сам најморалнија и најпоштенија особа на свету, већ се заиста није задесило. Волим дуге везе и испуњава ме љубав. Морам да добро познајем особу која је поред мене и да знам да могу да је позовем јер није све у физичком контакту. Можда ми сада нико неће веровати. Можда се и овог лета деси нека авантура први пут, не бежим од тога, али више тежим ка дому и породици - искрена је Арадиновићева за "Блиц"

Певачица је прокоментарисала изазове на популарној друштвеној мрежи ТикТок, па додала шта никад не би урадила. Поменула је и колегиницу Миу Борисављевић: 

- Не бих се никада шетала гола. Знам да је Миа Борисављевић за потребе спота то урадила. Да сам грађена као Миа, па и да размислим. Шалим се, не бих то урадила никада, а посебно не због неког Тикток изазова. Ја то и не умем да користим. Покушала сам да се прилагодим, али ме је другарица позвала и рекла: “Немој да се љутиш, али много си кринџ на Тиктоку. Видим да покушаваш да будеш духовита, али нешто ти не иде”. Тако да сам ушла тамо и обрисала све клипове. Можда ћу некада научити да га користим, али нешто ме и не занима, искрено - рекла је Едита.

БОНУС ВИДЕО: