Млади глумац је постао миљеник млађе генерације, поготово после снимљеног филма "Јужни ветар" у коме тумачи Баћу, најбољег пријатеља Мараша, односно, Милоша Биковића. Догоди се да и комшије ослове Миодрага баш надимком из филма. 

- Не љути се он када му довикнем: Где си Баћко? Јави се увек уљудно и стално је са неким благим осмехом на лицу па ми делује да добар човек, онако на први поглед, каже старији господин којег смо срели на клупици испред зграде у којој живи Миодраг.

Комшија је истакао да је Миодраг врло пажљив отац: 

- Виђам га често са супругом и сином. Још док је био беба њихов наследник, он га је стално носио у оном чуду што се стави око врата па дете виси (прим.аут кенгур или носиљка). Види се да је посвећен иако често јури са снимања на снимање, каже овај господин.

Једна продавачица изјавила је да је глумац врло популаран иако није толико заступљен у медијима: 

- Ви не схватате колико је тај човек популарн иако га нема толико у медијима. Зашто не радите више интервјуа са њима?

- Деца га салећу на улици свако мало. Нема дана да га нисам видела, а да неко није тражио да се фотографишу заједно. Има ту поред основна школа, када прође поред и ако је случајно тада одмор, па то је вриштање девојчица. Пристојан је и свим изађе у сусрет, али није једноставно када сте познати. Има непристојних људи па вам загледају у корпу шта сте купили, па вас запиткују и причају као да имате времена о томе да причате, али он то добро подноси.

Пар комшија је чуло младог глумца како пева: 

- Што да не, па ево и Иван Босиљчић и Раде Шербеџија имају своје вечери. Не знам да ли се спремао за улогу или шта, али летос сам га чула како пева у стану. Било је лепо време па су прозори отворени. Знате како је музикалан. Ја сам уживала, а и сви они који су га чули.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: