Чланови овог бенда зближили су се и са нашим представником Лук Блеком, а посебно фронтмен Бојан Цвјетићанин, који је и сам спрског порекла.

Њима је подршку пружила Кристина Ковач, наша композиторка и певачица. Она је окачила њихову фотографију, а у опису написала речи подршке.

- Браво, бре! Словенци до победе! Иако се не заносим да је ишта више игде фер, победа ових момака би била права ствар. Свака част, момци, браћо Словенци! Има да се одеремо од гласања у суботу, заслужили су! - написала је Кристина.

Управо је овим гестом изазвала лавину, махом негативних коментара. Оно што су корисници друштвених мрежа у Србији приметили је и да она није јавно подржала нашег представника.

- Да ли ово Кристина Ковач неће да гласа за Луку, зато што је победио Нађу? Хтела је да нагласи да ће гласати само за њих, посветила им је Инстаграм пост, а Луки није честитала ни победу на "ПЗЕ". Словенци су моји фаворити, али ово нема везе са њима. Ју, језива је, хаос. Колико је само јадна. Најсујетнија особа на естради - само су неки од коментара на друштвеним мрежама.

Након негативних реакција, огласила се и Кристина и открила зашто није споменула Луку.

- 'Бро јутро, радни народе света! Петак, срећа, срећа, радост, пићенце са колегама после посла, а и мало подсећање - национално порекло крвних зрнаца овој жени никада није било критеријум за давање подршке и неће да крене ни сад. Свет је мој дом, а сама себи сам, уз своје корење, високе критеријуме, како према себи, тако и другима, и искуство, једини судија тога шта и кога ћу да подржим. Да је супротно од тога, нити бих била овде где јесам, нити бих ноћу спавала мирно као беба. Капирате? Сад нек почне петак! - написала је Кристина.

БОНУС ВИДЕО: