Mladi glumac je postao miljenik mlađe generacije, pogotovo posle snimljenog filma "Južni vetar" u kome tumači Baću, najboljeg prijatelja Maraša, odnosno, Miloša Bikovića. Dogodi se da i komšije oslove Miodraga baš nadimkom iz filma. 

- Ne ljuti se on kada mu doviknem: Gde si Baćko? Javi se uvek uljudno i stalno je sa nekim blagim osmehom na licu pa mi deluje da dobar čovek, onako na prvi pogled, kaže stariji gospodin kojeg smo sreli na klupici ispred zgrade u kojoj živi Miodrag.

Komšija je istakao da je Miodrag vrlo pažljiv otac: 

- Viđam ga često sa suprugom i sinom. Još dok je bio beba njihov naslednik, on ga je stalno nosio u onom čudu što se stavi oko vrata pa dete visi (prim.aut kengur ili nosiljka). Vidi se da je posvećen iako često juri sa snimanja na snimanje, kaže ovaj gospodin.

Jedna prodavačica izjavila je da je glumac vrlo popularan iako nije toliko zastupljen u medijima: 

- Vi ne shvatate koliko je taj čovek popularn iako ga nema toliko u medijima. Zašto ne radite više intervjua sa njima?

- Deca ga saleću na ulici svako malo. Nema dana da ga nisam videla, a da neko nije tražio da se fotografišu zajedno. Ima tu pored osnovna škola, kada prođe pored i ako je slučajno tada odmor, pa to je vrištanje devojčica. Pristojan je i svim izađe u susret, ali nije jednostavno kada ste poznati. Ima nepristojnih ljudi pa vam zagledaju u korpu šta ste kupili, pa vas zapitkuju i pričaju kao da imate vremena o tome da pričate, ali on to dobro podnosi.

Par komšija je čulo mladog glumca kako peva: 

- Što da ne, pa evo i Ivan Bosiljčić i Rade Šerbedžija imaju svoje večeri. Ne znam da li se spremao za ulogu ili šta, ali letos sam ga čula kako peva u stanu. Bilo je lepo vreme pa su prozori otvoreni. Znate kako je muzikalan. Ja sam uživala, a i svi oni koji su ga čuli.

(Blic)

BONUS VIDEO: