Ове афролокне због којих је сви обожавају су њен заштитни знак. Иако би многи помислили да не излази из фризерског салона, истина је другачија, јер је за њу заслужна генетика.

Лепоту је наследила од своје мајке. Она често на свом Инстаграм профилу поставља слике жене која је родила и подарила управо овакву црну коврџаву косу.

 

Фото: Инстаграм принтскрин/ вукицевицлидија

 

- Мајка и време када сам као мала желела да носим све њене хаљине и штикле. Написала је глумица уз фотографију.

Фото: Инстаграм принтскрин/ вукицевицлидија

 

- Људи су онакви каквим их направе њихове мајке - написала је својевремено Лидија у опису фотографије, а оно што је свима запало за око јесу локне које су идентичне њенима.

Фото: Инстаграм принтскрин/ вукицевицлидија

 

Ово је она када је била мала, иако Лидија има 59 година,  тело и лице говоре као да је много млађа, а своје облине често и стаља у први план. 

– Ко год цени свој живот неће да се осврће шта ко прича, јер, уносити такве отрове у живот, то није нормално. Живот је један и не траје 200 година. Требало би сви да живе онако како им се свиђа. Мене нису дотицали такви коментари. “Прозивали” су ме за неке ствари да ли су оригинал, је л “Луис Вуиттон” или није. То је тек катастрофа, срамно! То су све сељачине које немају ни једну библиотеку у кући, али у марке се разумеју. То је за мене нижи ниво. Једино што могу да замерим јесте када се на славу, у цркву и манастир и томе слично, оде провокативно обучен или у позориште у исцепаним фармеркама. Постоје кодекси где се шта носи и у којој прилици. Жена нека носи мини сукњу, али само нека има испод доњи веш и све је у реду, нема то везе са годинама. Моја деца су срећна што сам ја оваква и што сам срећна, а то је за жене, посебно мајке, најбитније – испричала је Лидија за 24седам.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".