Афера о наводном узимању мита у „Звездама Гранда“ дигла је велику прашину у јавности, а након што је Снежана Ђуришић епилог потражила на суду, јавност више и не спомиње кандидата који је тврдио да му је тражен новац за пролазак даље.

После Снежане, недавно се и Ђорђе Давид нашао на мети трачева, па је без длаке на језику говорио о "напакованим причама“ и наводној изнуди новца од очева кандидата којима је ментор.

Фото: АТА имагес

 

 

У његову одбрану, као и свих чланова жирија, поред многобројних звезда „Гранда“, стао је Александар Јосифовски, другопласирани финалиста који је истакао да за четири године колико се такмичио, никад од других учесника није ништа чуо. Сад је још једна учесница из свог угла прокоментарисала актуелну тему и открила да ли су јој некадашњи ментор и други чланови жирија тражили новац зарад проласка даље.

- Такмичила сам се у две сезоне "Звезде Гранда", први пут сам дошла до полуфинала, а само да напоменем да је то било док је трајала корона, и самим тим такмичење је трајало скоро две године и никада ми нико није тражио новац како бих прошла у следећи круг, а камоли ако одем што даље - истакла је Ивана Димковски за Гранд и открила да ли је некад од других учесника чула да спомињу новац.

Фото: Јутјуб оринтскрин/Zvezde Granda

 

 

- Као и сви, једино сам из медија чула за појединачне случајеве, који због мало медијске пажње не бирају чиме ће се служити - рекла је певачица, па се дотакла Ђорђа Давида.

- Видим да је и мој бивши ментор Ђорђе Давид поменут као члан жирија који тражи новац како би такмичари пролазили даље, ја могу да тврдим да мени нико никада није тражио новац, нити било шта слично како бих се што боље пласирала - изјавила је Ивана за Гранд и закључила како се успева у „Звездама Гранда“ и након такмичења:

- Само упорношћу, вредним радом и великом жељом за успехом можете стићи тамо где сте замислили - каже Ивана.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zvezde Granda

 

 

Иначе, Ивана се први пут у "Звездама Гранда" појавила док је још била малолетна.

- Пријавила сам се са само 16. година и то ми је јако брзо пролетело. Од аудиције, па до сада је заиста време пролетело. Аудиција, сваки круг такмичења, снимања, пробе све ми је било занимљиво и једно лепо искуство - изјавила је недавно.

БОНУС ВИДЕО: