Сенидах важи за једну од најпопуларнијих певачица на нашим просторма, а свој живот крије врло вешто од очију јавности. Међутим сви знају, да је мајчина смрт много потресла: 

- За друго не знам, цео живот сам гледала једну жену која је радила све сама, моја мама. Можда имам и због тога проблем у приватном животу. Ја сам ја. Све знам сама, чак и оно што не треба или не морам. То зна да буде проблем неким мушкарцима, али и неким женама, ја сам у ствари мушкарац - почела је Сенидах, па открила да су последња два албума, која су је лансирала на сам врх естрадне сцене, посвећене управо њеној мајци.

- Искрено причам, "Без тебе“ је први албум без маме. Била је једна песма на албуму, подсећала ме је на њу. Када сам радила у студију одмах су почеле сузе, одмах сам знала да ћу је тако назвати и албум сам јој посветила. Други албум "За тебе", може бити и за моју душу, али је посвећен њој. Јер, она је увек говорила "Дај ми нешто живље, дај ми нешто веселије", а на другом албуму имам пуно таквих живљих песама, може да се нађе. Волела је позитивнију музику - завршавала је певачица и додала да је од мајчини смрти прошло дест година: 

- Од њене смрти је прошло десет година. Није лако. Ни данас није лако. Тада мислиш да нећеш преживети, ако се њој нешто деси, идем и ја за њом, али оно, ту си, идеш дан за даном. Као лакше је, али сетиш се успомена и питаш се: "Где је та особа? Где је та особа и зашто је нема?" Није лако, поготово када имаш теже дане. Баш је тешко, али не смеш да се препустиш тим моментима - говорила је Хајдарпашићева и додала:

(Нова)

БОНУС ВИДЕО: