Маца је у великом интервјуу за "Курир" разоткрио тајну, о послу који је обожавао, али нажалост није у остао у тим водама:

- На овим просторима није ништа исплативије. Недавно сам био у Сиднеју на турнеји, срео сам и једног светски познатог станд-уп комичара који је продавао карте за 220 долара, а сала прима 60.000 људи, тако да је фрајер узео сигурно шест милиона долара за ноћ. Исплативост било чега је сувисло коментарисати. Првенствено желим да сам креативно задовољен па онда финансијски. Када нешто волиш, онда ништа није проблем. По вокацији сам глумац и редитељ, а једно време и шоумен, битно је да људи воле оно што радим и да имам своју публику- изјавио је водитељ па рекао које су предости заједничког живота са доста млађом супругом:

Фото: АТА имагес

 

- Она ако се пита, она највише воли да сам код куће - насмејао се Маринковић и наставио:

- Године немају везе, сасвим је свеједно, важно је само како се осећаш. То је за неке будале помодарство, млађи фрајер или млађа девојчица. Предности нема, важно је да некога волиш. Да се поштујете, волите и да верујеш у некога са ким делиш постељу. Најважнија је потреба да са неким желиш да проведеш живот а тај исти ти је јако мио.

Маца није љубитељ савремених обичија за празнике и ти му датуми ништа не значе: 

- Не знам шта људи славе, текстилну побуну текстилних радника из 19 века. Не знам. Код нас људи раде. Ја не славим те датуме, мени су ти датуми безвезе, Нове године, 8. март, мени је то "Ма*ш у пи*ду материну". Код нас се само гледа да се нађе разлог за једи, пиј, весели се и на живот пос*ри се. Ми као да смо најбогатији на овим просторима очигледно. Мени ти датуми никада ништа нису значили.

БОНУС ВИДЕО: